nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Anne A Marbrandt.

Anne A Marbrandt tillbaka som ordförande för SFK

Anne A Marbrandt träder in som ny förbundsordförande för SFK, Svenska Förbundet för Kvalitet. Hon efterträder Claes Berlin, som nu lämnar uppdraget av personliga skäl.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Anne A Marbrandt har lång erfarenhet inom SFK och var från december 2018 fram till ordinarie stämma i april interimsordförande i förbundet. Därefter har hon varit vice förbundsordförande samt ordförande i SFK Syd innan hon nu alltså gick in som förbundsordförande.

Under många år har hon arbetat med kvalitetsfrågor i olika forum och ser uppdraget som förbundsordförande som en stor utmaning.

– Förbundet har många engagerade och kunniga medlemmar som representerar en stor bredd av olika kompetenser och intressen. Nu handlar det om att utifrån medlemmarnas aktuella behov samskapa för att effektivt driva verksamheten framåt, säger hon.

SFK har en viktig roll för att öka kvalitetskompetensen i Sverige, menar Anne A Marbrandt.

– Det innebär att vi behöver synas än mer på den nationella och internationella arenan. Vi vill också erbjuda stöd för våra kvalitetsprofessionella medlemmar, bland annat genom att tillhandahålla fortbildningar, nätverk och konferenser inom olika områden, förklarar hon.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Toppbetyg för redovisningstjänster

När Svenskt Kvalitetsindex nu för första gången undersökt kundnöjdheten för redovisningstjänster får branschen mycket högt betyg av kunderna. De redovisningsbyråer som uttalat arbetar med kvalitet via auktorisation ligger högst i mätningarna.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.